Barnvakt

Har sovit hos mamma ett tag, så har inte haft tid att skriva.

Hade en skit mysig dröm imorse... Drömde att vi hade en ultraljudsmaskin hemma, och stoffe tittade på den, och sa "Du är gravid älskling!"  VA! Skrek jag sen tittade jag på skärmen och där var ett litet foster. Stoffe sa att jag nog var i v12 haha. :) Så träffade jag mamma och berättade att vi äntligen var gravida och hon blev glad och började gråta... haha... Sen vaknade jag. :( Var så besviken när jag vaknade och kom på att det bara varit en dröm, att jag började gråta. Skit jobbigt.

Mina syskonbarn kommer ikväll och ska sova här. Två flickor och en pojke. Felicia ska fylla 11 i december, Matilda är 10 och Emil är 9 (tror jag.) Dom har tjatat länge och det var ett tag sen dom sov hos oss. Och dom har inte sovit i vår nya lägenhet. Ska se barnfilm och äta godis, sen imorgon ska vi ta dom till aquakul i malmö. Blir nog mysigt. Älskar mina syskonbarn, jag har passat dom, bytat blöjor, torkat spyor och fått kiss på mig m.m... haha! När Felicia föddes var jag bara 10 år, så jag har sett dom växa upp. När dom kramar mig och pussar på mig eller sitter i mitt knä, så blir jag så varm i hjärtat av kärlek. :) Naww.

Vi var på ikea igår och köpte ett soffbord, jätte fint är det. Köpte lite doftljus och en massa annat smått. Köpte tre fina lyktor på biltema också! Stoffe skulle köpa en lamdasond till bilen, så hittade jag dom... Man fick tre stycken för 159 :- det är ju billigt. :) Letade efter lyktor när vi var på ikea, men där tog dom 2-300 kr st. Och då hade jag redan sett dom på biltema, så vi fick köra tillbaka och köpa dom. Lite snål får man vara. :D

Det blev ju inget ullared eftersom att vi fick så många oväntade och dyra räkningar. Fick en dyr elräkning från förra lägenheten, el räkning från denna lägenheten, fick köpa lamdasond till bilen, 300 kr till gynekologen, (ska dit den 28). Av någon anledning så hade inte djur försäkringarna dragits förra månaden, så dom drog dubbelt denna. Så blev 600 kr, och ja en massa annat små skit som kostade en massa. Det känns inte speciellt lönt heller att åka så jävla långt för att handla för typ 2000 kr. 2000 kr är mkt pengar, men ska man åka så långt så ska man ha nån tusenlapp till tycker jag. Då sparar jag hellre så man kan handla ordentligt. :) Får bli en annan gång.
Toodeloo

Det är ju inte direkt svårt att se när min bergochdalbana kommit här i bloggen. Blir långa pauser emellan inläggen ibland, sorry. Har deppat ganska mkt över det här med pergon, att vi får vänta en hel månad till. :( Och jag ser ju inte direkt fram emot att pusha på gyn att ge mig sprutor, jag är en liten fegis.

Nåja, har jag berättat att vi (peppar peppar ta i trä) ska till gekås (ullared) denna månaden? Om vi inte får några oväntade räkningar så ska vi dit. :)  Ska köpa lite bebissaker till Petra (väninna som är gravid i v27) också, ska bli roligt. :) Älskar att handla småttingsaker! Sen blir det lite kläder, heminredning med mera. Mamma ska antagligen följa med. Kanske lillsyrran också... hon skulle titta på bebissaker hon också. Ja ni undrar kanske efter inlägget där jag fått veta att hon var gravid, hur det känns nu? Ja det känns... okej. Det var en stund av avundsjuka och förtvivlan. Men jag står fast vid att hon verkligen inte är något mamma material. Jag hoppas att hon mognar tills bebisen kommer. Tycker så synd om min mamma, vi vet ju alla att det kommer bli hon som får ta hand om bebisen, och köpa alla saker som behövs. Men jag har bestämt mig för att inte lägga mig i. Mamma är en stor flicka, hon måste kunna stå upp för sig själv, för det hjälper inte att jag gör det.

Älskling jobbar kväll denna veckan, så jag är ensam hemma med djuren. Lufsen är lös i magen, så här var hundbajs i hela köket. :( Inte roligt att vakna till klockan sju på morgonen...RSS 2.0